Regio Costa blanca

Costa Blanca

Op je vakantie aan de Costa Blanca is de zon nooit ver weg. Steden in de regio als Alicante, Murcia en Cartagena zijn dé bestemmingen voor wie graag geniet van lekker eten onder een aangename brandende zon. Of houd je meer van de pittoreske dorpjes zoals het idyllische Guadalest...

Langs de meer dan 200 km lange strandboulevard maak je kennis met een gevarieerd aanbod van winkeltjes en authentieke restaurants. De 'Witte Kust' behoort tot de belangrijkste toeristische bestemmingen van Europa. 

Je vakantie aan de Costa Blanca bezorgt ook je kinderen een onvergetelijke tijd. Met verschillende waterpretparken, attractie- en safariparken beleef je met je kinderen de mooiste tijd van het jaar!

Ook duikers komen aan hun trekken tijdens een vakantie Costa Blanca dankzij de uitgestrekte zandstranden. 

Golfen? Dan ben je in deze regio op de ideale plek! Tal van golfbanen liggen in de nabije omgeving, waar je dan ook onder het zonnetje heerlijk kan genieten van de golfsport!

Ben je een fruitliefhebber, dan ben je ook op de Costa Blanca aan het goede adres. Je proeft de verse vruchten van amandel- en fruitbomen in de ontelbare boomgaarden van de Costa Blanca. 

Spanje, een land met magnifiek eten, de lekkerste "tapas" en heerlijke wijnen.
Kortom, een land waar op vele plaatsen de tijd heeft stilgestaan.....